Tiger-Stone huren

Straat tot wel 300m2 per dag, al vanaf €200,-!

Tiger-Stone huren

Tiger-stone: eenvoudig machinaal bestraten

De Tiger-stone is een zes meter brede bestratingsmachine waarmee de straat/weg in één keer perfect (her)bestraat kan worden. De machine brengt ook direct de randafwerking aan. Het eindresultaat is dat de stenen meteen strak opgesloten liggen tussen de trottoirbanden. De straat is in één keer afgewerkt en er blijft geen afval of puin achter!

Specialist in machinaal bestraten

Tiger-stone Verhuur is een onderdeel van Vollmüller Infra BV. De afgelopen jaren hebben wij ons gespecialiseerd in machinaal bestraten. Doordat wij beschikken over een ruime keuze eigen materieel zijn wij in staat om bestratingen aan te brengen met behulp van de Tiger-stone, een hydraulische klem of met vacuüm aan een mobiele kraan of minishovel.

(Her)bestraten als totaalpakket

Oude bestrating kunnen wij eenvoudig machinaal (her)bestraten. Met de Tiger-stone, die een onderdeel vormt van het totaalpakket, zoals het aanbrengen van de riolering en de fundering van het straatwerk.

Inzetten op uw manier

U kunt de Tiger-stone bestratingsmachine inzetten zoals u dat graag wenst binnen uw projectsituatie. Zo is het mogelijk om de bestratingsmachine per dag te huren. De huurprijs is exclusief transport en inclusief instructie op locatie. Vanzelfsprekend is het mogelijk om de machine gedurende een langere periode in te zetten, per week of zolang het project duurt. Geeft u de machinale bestrating liever uit handen? Geen probleem, wij voorzien u graag van een totaalpakket voor uw (her)bestrating!

Breed inzetbaar

U kunt de Tiger-stone direct laten inzetten voor uw bestratingsproject. Het is namelijk mogelijk om per dag of per week te huren! Er bestaat ook de mogelijkheid om instructie op locatie te krijgen.

dag

Huren voor 1 dag

Dit is al mogelijk vanaf € 250,- excl. BTW.

week

Huren voor 1 week

Per week leverbaar vanaf € 1.000,- excl. BTW.

project

Op projectbasis

Wij verzorgen al het machinaal bestratingswerk voor u. Prijs op aanvraag.

all in

All-in

Wij verzorgen de totale organisatie voor het machinaal bestratingswerk voor u. Prijs op aanvraag.

Wat kan de Tiger-stone voor ú betekenen?

Arbeidsomstandigheden

De arbeidsomstandigheden zijn aanzienlijk verbeterd. Hierdoor wordt het werk lichter en gemakkelijker vol te houden, wat zorgt voor meer enthousiasme bij uw personeel. Vanzelfsprekend is de Tiger-stone ARBO-technisch goedgekeurd. Het is zelfs mogelijk om personeel op social return in te zetten.

Hoge dagproductie

Met de Tiger-stone is een hoge dagproductie goed mogelijk, oplopend tot maar liefst 300 m2 bestrating. De kwaliteit van de machinale bestrating is hoog en de randafwerking wordt direct meegelegd. Ook is het mogelijk om verschillende elementen en legvormen tegelijkertijd te verwerken.

Eenvoudige bediening

Door een eenvoudige bediening, prettige werkomstandigheden en een hoge capaciteit is de inzet van de Tiger-stone zeer rendabel. Alles bij elkaar genomen blijkt dat deze bestratingsmachine kwalitatief hoogwaardige meters legt onder goede arbeidsomstandigheden.

Machinaal bestraten

nieuw

NIEUW!

Nu ook te huur met luifel

Beschikbaar met luifel voor machinale bestrating onder alle weersomstandigheden.

Zon > Schaduw

Regen > Droog

Wind > Luwte

Contactgegevens

Tigerstone Verhuur is onderdeel van Gebr. Vollmüller BV.

Bezoekadres
Ambachtstraat 20
2861 EX BERGAMBACHT

Direct contact
T 0182 - 38 40 62
F 0182 - 38 09 75
/ info@vollmuller.eu

Downloads

Hier kunt u (project)documentatie downloaden van Tiger-Stone Verhuur.

Direct informatie aanvragen?

Heeft u een vraag of opmerking, of wilt u meer informatie over machinaal bestraten of een offerte aanvragen? Vul dan het onderstaande formulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

*
*
*